9 Eylül 2010 Perşembe

Cradle of Monsters - Mouryou no Yurikago

Bir grup öğrenci kendilerini alabora olmuş geminin içinde bulurlar, dahası gemide nereden geldikleri bilinmeyen zombiler dolaşmaktadır, okyanusta ters dönmüş halde su alan bu gemide zaman ve zombilere karşı güçlerini birleştirerek büyük bir mücadeleye girişirler.

Fakat bu gemiden kaçış mümkün mü ?!

Cradle of Monsters (Canavarlar Beşiği)
Mouryou no Yurikago
魍魎の揺りかご

Tür: Seinen, Horror, Mystery
Yazar/Çizer: Sanbe Kei
Yıl: 2010

Karşınızda başladığım yeni seri, 2010 yapımı "Cradle of Monsters"

Manga neden ve nasıl olduğunu bilmediğimiz bir kaza sonrası zombi oldukları düşünülen bazı canavarlardan bir grup öğrencinin kaçışını anlatıyor, ama tek mücadele ettikleri şey onlar değil, okyanusta ters dönen gemide havasızlık ve gemide yükselen su seviyesiyle de başa çıkmak zorundalar.

Ana karakterler şimdilik Takigawa ve Ayukawa (ya da Ayakawa, çevirmen yanlış çevirmiş ve öyle kalmış sonraki bölümlerde, ben de değiştirmedim bu yüzden). Ayrıca Mangaka'nın önceki mangasından Hohzuki Island'daki karakter olan Yume'de sonradan mangaya dahil oluyor fakat yeni bir manga olduğu için önceki hikayeyle bir bağlantı olduğunu söylemek için erken. Ama çizimlerindeki benzerlik sanki Hohzuki Island'daki karakterlerin büyümüş halleri gibi.

Henüz 6 bölüm çevrildi ve düzensiz çıkıyor, zaten seçim nedenim de beni fazla yormayacağını düşünmem ve kanlı canlı bir seinen olması.

Mangaka'nın diğer eserleri; Hohzuki Island Kamiyadori




Bölüm 01: Umutsuzluk Beşiği İndir(MediaFire)
Bölüm 02: Disiplin Kuralları İndir(MediaFire)
Bölüm 03: Açılmayan Kapılar İndir(MediaFire)
Bölüm 04: Kim Var Orada ? İndir(MediaFire)
Bölüm 05: İdare Edemez İndir(MediaFire)

3 yorum:

  1. Şans eseri gördüm seriyi mükemmel ötesi umarım çevirmeye devam edersiniz başarılar.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim... 9 Bölüm çıktı şuan ama manga geniş arayla yayınlanıyor onun için hızlı gidip konuyu unutmanıza neden olmak istemem teker teker ilerlemek daha iyi olacaktır, 10. bölüm 5 Kasım'da çıkacak Japonya'da.

    YanıtlaSil
  3. Bu manga hakikaten güzelmiş ve devamını mutlaka bekliyorum. Yoksa devam etmeyecek misiniz?

    YanıtlaSil